Livet tröttar ut en rejält...

Jobbet har verkligen nått en bottenposition i mitt liv. Det känns inte som om det är värt allt krångel som det medför. Barnen mår dåligt och jag tappar energin. Jag var jätteglad när vi kom hem från semestern och är det fortfarande men så fort det är dags att jobba så tappar jag lusten. Frågan är om det hjälper att byta jobb eller om det blir lika igen. Det känns som om det är dags att byta jobb men samtidigt måste man ju vara rädd om inkomsten man har och inte byta hur som helst om det inte finns någon säkerhet i det. Det bästa hade väl nästan varit om man kunde jobba halvtid och sen kanske ha något extra hemifrån.

Snart är det jul också och friden ska infinna sig, haha. Det händer väl inte om man ska känna halvångest över att gå till jobbet. Jaja vad är en bal på slottet det blir väl lika överallt antar jag.


Välkommen tillbaka till livet!!!

Vilken underbar semester vi har haft. Den ska göras om minst en gång om året. Det är synd att inte alla kan åka iväg tillsammans och bara njuta av livet. Vi har nog inte haft det så bra någon gång faktiskt. Det var nästan så man fick börja om helt från början.Att komma hem blir ju ett prov igen men det ska gå så bra för vi har ju vår gemensamma dröm att se fram emot. Har vi tur kanske vi skulle kunna få ordning på stugan på sommaren och resan på vintern. Jag ska göra mitt bästa för att det ska bli klart. Där kan vi ha vår semester med barnen och njuta av livet året runt men Thailand det är vårt eget ställe fram till dom är så stora att dom klarar sig själva.

Nu närmar sig julen och jag bryr mig inte mycket om det. Klart att det ska bli trevligt att mysa med mat och familj men det är ingen hysteri som infinner sig som kanske andra år. I år ska vi ta det lugnt och bara njuta av att vara tillsammans. Det är ju faktiskt det som julen egentligen ska gå ut på.

RSS 2.0