Mycket händer här i livet!

Nu har det gått ett tag och i stugan går det i raketfart. Potatislandet är färdigt och grönsakslandet likaså. Väggarna är nästan färdigmålade och i stort sett bara lister kvar. Golvet ska skruvas fast men det är bagateller jämfört med vad som har varit. Nytt ryck blir det i helgen.

Nästa delmål här i livet har blivit att ta mc-kort. Min dröm sen många år tillbaka som jag anser att det är min tur med nu. Det känns lite konstigt att man ska få köra själv redan. När det var bilen det handlade om så var det inte alls lika. Då hade man ju alltid någon med sig i bilen. Men det är inga problem jag har klarat värre saker än det här. Bara man börjar så kommer resten sedan.

Skolavslutning!

Vad ska man göra när ingen förstår eller verkar bry sig överhuvudtaget? Alla drar i en och vill så mycket men det går inte när allt händer på samma gång. Helt plötsligt står man där ensam som vanligt med sina barn och skulle bara för en gångs skull kanske bara kunna ägna sig åt ett barn i taget. Men det är så livet är. Jag är den som liksom blir över hur det än är. Hoppas att det går över någon gång snart.

Sen är det klart att det ska gå att hjälpa alla som vill ha hjälp men det känns meningslöst många gånger. Vem hjälper mig när det behövs? Nu har jag snart kommit ikapp med all tvätt som har blivit. Ska bli skönt att kunna slappna av lite och inte alltid stå där med en tvätt på gång.

Hoppas att det blir en bra sommar med mycket värme och mys så att man kan ladda batterierna till max. Ska kämpa för en resa i vinter så det är bara att hänga i.

RSS 2.0