Totalt psykbryt....

Ibland blir jag bara så arg. Varför ska det vara så svårt att förstå. Har man sagt en sak och fått ett ja så tror man att det ska vara så. Blir det sen tvärs om och man påpekar detta talar om varför man tycker att det är fel så tror man att det ska fungera nästa gång. Snart exploderar jag i totalt psykbryt och då vet jag inte vad som händer.

Födelsedag byggkaos och kalas

Nu har det gått så där lång tid igen och jag ber om ursäkt. Mycket har hänt och jag är nöjd med projekten som har dykt upp. Det har kommit ett fönster och en dörr på plats och verandagolvet är färdigt ända fram till den tilltänkta kanten. Ja jag vet att det inte finns något räcke än men det kommer så småningom. En ny trapp har det också blivit så nu kan man gå barfota utan att gallret försöker förstöra fötterna. Tapeterna i sovrummet sitter där dom ska och snart är salningarna på plats sen ska jag ut på golvjakt. Hittar jag ett bra golv så saknas bara listerna och sen är det färdigt, ja elementet ska ju också på plats så klart men det ska målas först och jag har inte bestämt vilken färg än.



Ja vad ska man säga fogskum är ju inte av denna världen.

Sen har det tydligen varit en födelsedag också, jag fyllde trettio äntligen kan man säga. Marit bakade två vackra tårtor även detta år och jag är helnöjd. Svärmor hade beställt en tårta som jag fick också så tre tårtor senare var det dags för vardagens lugna lunk igen. 



Hon är ju fantastiskt underbar på att göra tårtor. 



En liten mjölkfri variant =)

Idag blir det lite annat kan man säga. Jag ska ta och städa av hela huset för det kommer massor av barn på kalas och det är lite byggkaos här och var. Pelle försökte röja upp det som har blivit ute iom byggnationerna vilket kunde slutat illa. Huggkubben hade börjat brinna och spridit sig i en hylla så det blev lite panik där ett tag. Som tur var blev det bara en massa rök och sot i källaren men inga allvarliga skador. Tur att det finns dörrar överallt så man kan kasta ut saker direkt. =)

Nej ska jag kanske ta och börja med städandet nu så jag hinner med. 

Jobbhelg...

Nu har jag kommit igång igen efter semestern och har snart avverkat sex dagar i sträck på jobbet. Ja man vet ju vad som väntar iaf. Igår hade jag sådan tur att jag delade sovrum och säng med två av mina karlar. Jag har ju några stycken som ni vet. Mindre glad var jag klockan fem i morse när Musse tyckte att Ia skulle gå upp. Lyckades övertala honom att vi skulle vila ett tag till men naturligtvis med några avbrott. Upp och gjorde iordning frukost för att sen påbörja projekt Moas rum. Vi dammsög och skurade för att möblera om hela rummet. I med den nya mattan och vips hade hon ett mysigt litet tjejrum. Dagen innebar också en löprunda och snart kanske det är dags att utöka med fler dagar. Ja min älskade man kom hem igen och nu blir det byte av fönster och isättning av dörr. När vi är klara med det är han säkert på väg på jobb igen och då blir det färdigställande av sovrum för mig. Ska bli så roligt att få göra klart med tapeter runt resten av rummet. Imorgon efter jobbet ska jag till Lotta och förhoppningsvis rätta till lite av felen. Men nu blir det sängen för mig.

Städa städa städa

Nu så här efter semestern så har det varit mycket städande. Jag har hittat ett sovrum under en massa verktyg, material och byggdamm. Snart hoppas jag på mer skrot där inne så jag äntligen skulle kunna bli klar men vi får se när min älskade kommer hem igen. Får jag önska så vore det lite trevligt om han kunde titta hem en stund iaf nästa helg. Ja en stund och stund, lagom länge för att hinna byta fönstret innan helgen. Men men man får vara nöjd med det lilla och det är jag.

För ett tag sedan så gick jag och Moa ut med varsin kamera och lekte lite. Hon är allt en liten pärla min stora sessa. Kanske ni skulle vilja se lite bilder vi tog, ja annars får ni väl blunda en stund hihi.

















Ja är man inte längre så får man klättra lite för att få en bra bild.

Nej om man skulle ta och bege sig ut på en springtur fast först blir det att hänga ut en tvätt i kylan.  

Slut på semestern

Altanen blev ju klar och den har redan brukats massor, får jag bara dörren på plats så blir det perfekt. Vi har varit och badat och njutit i sommarvärmen och lilla klimpen har också hälsat på. Ja han växer och blir bara större och större för varje gång. Som jag älskar dessa barn. <3



Lilla guldkornet =)

Jag har också börjat springa och nu har jag tänkt att fortsätta med det också. Jag tänkte att om man sätter upp olika mål så kanske det blir lättare att hålla kvar gnistan. Jag laddade ner en löpapp till mobilen och kan nu hålla koll på hur länge och hur långt jag springer. Jag får ju till och med reda på hastighet och då kan man ju se om man förbättrar sig eller inte. Ska bli spännande att se hur det går. Kanske satsar på tjejmilen nästa år eller om någon har något annat roligt lopp att rekomendera. I vinter blir det ju längdskidor igen och kanske kanske man skulle försöka få lite mer go än förra året. Men jag är nöjd med vintern som var för jag har ju inte åkt skidor sen jag gick i skolan.

Moa fyllde år och vi hade ett litet kalas för henne, det med hennes kompisar blir den 27 augusti när skolan har börjat igen. Hon har blivit så stor den lilla sessan, hon var alltid så liten och minst vart vi än kom. Nu är hon lite mer som sina jämnåriga. Måste tömma "köket" på saker så vi kan ha lite plats att leka på. Det är evighetsprojekt att hitta en plats till allt innan det är färdigt. Men jag är jag sååååååå nöjd med vårt husköp.

Igår var det dags att börja jobba igen efter semestern, det gick riktigt bra och idag så är jag ledig.

Nej nu måste jag göra något här hemma. Tjing =)


Jag har en altan...

Nu är altanen så klar den kommer bli för ett tag. Jag har skruvat trall i massor och eftersom det inte räckte med virket vi hade fick jag hämta ut mer. Olyckligtvis visar det sig att en av brädorna är 4mm bredare än dom andra. Inte roligt när det blir så men efter ett raseriutbrott så tog jag och fortsatte med de andra brädorna istället. När sista brädan var på plats tog jag upp utemöblerna och fixade lite mat så vi kunde inviga den ordentligt. Dagen efter var det strålande solsken vilket ledde till röd mage. Men vad gör det när man blir brun sen. Sen har vi varit och badat och njutit i sommarvärmen. Min lilla guldklimp har sovit över och vi har det så roligt tillsammans. När vi lämnat tillbaka honom tog jag mig en springtur och kände mig väldigt nöjd efteråt. Nästa gång ska jag ta en skoterled och se vart jag hamnar då. Är övertygad om att det ska gå som jag vill. Nu är det dags att sova lite och imorgon blir det nya äventyr.

RSS 2.0