Jobbig dag...

Idag var det en jobbig dag. Först skulle jag ta igen det jag inte hann med igår eftersom jag skulle på föräldramöte, sen kommer allt på en gång och dagen känns väldigt tung. Sandra kunde inte jobba för Lucas hade feber och då skulle Brasse jobba istället men börja 11 inte 10. Chauffören stänger in vår pall-lyft med pallar så jag kan inte komma åt den eller flytta det som står. Nästa bil är Melkers som snällt hjälper mig när jag ber om det och ställer pallarna så det till och med går att komma förbi. Jag blir helt chockad och funderar över varför inte alla kunde tänka steget längre när man ska leverera varor. Dagen tar slut efter många om och men å då passar jag och Eric på att mysa en stund på Bondas eftersom Moa är och leker med en kompis.

Jag tittade in på ving och blev glatt överraskad. Igår la jag på brevet med resechecken och idag var det registrerat och klart. Det kallar jag snabba ryck. Jag ser verkligen fram emot denna resa och det känns som om vi verkligen behöver den. Jag blir så trött på allt som måste göras hela tiden och när man har gjort något så blir det bara fel iaf. Orken är lite avtrubbad och idéerna finns men det händer inget.

Ikväll kommer äntligen Pelle hem igen. Både jag och barnen har saknat honom så mycket. Men vi får se vad vi hittar på i helgen, en resa till Malung blir det iaf så vi får träffa Saga allihop. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen får det bli en dusch.

Träffat lilla Saga. =)

Nu har jag varit nere i Malung och träffat lilla Saga som var lika söt som vanligt.



En liten Sessa hos sin moster. =)



Min lilla guldklimp hos sin faster. =)

Vi hade det lite mysigt och bestämde att vi skulle träffas igen på fredag när Pelle har kommit hem och barnen inte är på skolan. Det ser vi fram emot allihopa. Jag visade barnen bilder på Saga och dom ropade på en kompis "Kom så får du se vad söt Saga är." det är väl söta kusiner.

Resan är nu betald och jag kan börja längta på riktigt. ;) Det är 69 dagar kvar tills vi åker. Snart blir det att börja packa så jag har allt klart och inte glömmer något hemma. ;) Nejdå det får nog vara ett tag till men jag kan ju börja fantisera om vad som ska ner i den fina blå resväskan.

Nu är det dags för lite jobb och sen ska jag åka förbi på föräldramötet som kanske fortfarande håller på när jag har slutat.

Brasan är tänd...

Nu blir det snart lite varmt i källaren igen. Eftersom inte pannan är igång än är det lite kyligt här nere och det blir att tända i spisen varje gång man ska se på teve. Sängen lockar inte heller när det lätt känns lite rått så snart får det vara klart med rör och saker så värmen kommer igång. Har jag tur så händer det något redan på fredag när gofisen har kommit hem igen. Man måste ju tänka på stackars mig som inte ens har ett par tofflor men när jag är klar med denna stickning tänkte jag prova sticka ett par tofflor till mig. Vi får väl se hur det går men försöka ska jag göra iaf.

Idag var det problem med telefonerna så jag fick ringa runt från mobilen till alla som vi skulle lämna order till. Det var ju tur att man hade telefonnumren uppskrivna så det gick bra. Det var ganska skönt att Jannice och jag hade bytt pass så jag slapp kvällen för då hann jag och Eric åka och göra lite botgöring för en dumhet han hade gjort. Sen var det hem för läxorna skulle göras och nu är det bara för dom små liven att krypa till kojs så ska vi se om det finns något för Fia att ta med sig på Mulle imorgon.

Skulle föra över pengar så jag kunde betala resan imorgon och fick då syn på att dom hade dragit årsavgiften på 240kr den 20:de när det inte fanns pengar på kortet och den 23:e hade det tydligen gått in en övertrasseringsavgift på 100kr och den 26:e en påminnelse på 50kr. Jag blev vansinnig och ringde och frågade hur jag kunde veta att det skulle dras pengar nu. Ja tyvärr så går det inte ut något meddelande om det utan det stod när man fick kortet men eftersom det var ett år sen så förstod dom att man kunde glömma bort det och dom extra 150kr som var dragna skulle gå tillbaka. Ibland är det bra att man blir lite irriterad och ringer för att skälla ut folk. 

Nu längtar jag tills det är december så man kan få åka iväg och värma sig lite i solen och kanske få lite färg. 



Ja visst är det konstigt att man längtar tillbaka... ;)

Nej nu får det bli lite mer fart på elden för här blir det ju jättekallt annars.  

Ännu mera pyssel.

Nu har  pysselnerven vaknat och det börjas på lite av varje. Igår började jag med en stickning som jag köpte garn och försökte mig på för ett år sen men denna gång ska jag bli klar med den. Jag är inte bra på att sticka och virka men det hindrar ju inte att man provar iaf. Roligt är det när något fungerar någorlunda och man blir inte bättre på något av att inte försöka.

Lite mer lera har det också pysslats med och det är riktigt roligt. Barnen tycker också det är roligt och duktiga är dom. Man hör när dom kommer "Vad gör du mamma? Får jag också?" och sen ska dom göra samma sak.



En kalla ska det se ut som iaf. ;)



Fia har gjort en bukett med rosor. <3



Eric har gjort ett äpple.



Han har också gjort os ringarna =) Fel färger jag vet men han tog dom som fanns.

Nu sitter jag här med en brasa och ser på film i min ensamhet men på torsdag kommer min älskade hem igen. Förhoppningsvis har inte barnen rivit huset tills dess men vem vet jag ska göra mitt bästa för att förhindra det. Nu blir det att återgå till stickningen och njuta av värmen så gott det går. Måste ta itu med pannhistorien om jag ska få någon värme i detta hus.

Mys och pys på er där ute i kylan. =)


Melodikryss och pyssel.

Vi började dagen med att lösa melodikrysset tillsammans med mamma vilket gick galant. Efter det blev det pyssel med cernitlera, det blev mycket roliga små saker. Jag visste inte att det var så roligt att fixa till små minisaker att pryda andra saker med. 

  

Några rosor fick det bli. =)



En liten tårta i bitar. =)

Nu är potatisen i ugnen och köttet ska stekas sen blir det lite sås och en massa mys med barnen. Kanske en film tillsammans ikväll med lite popcorn. <3

Har en tråkig dag än så länge.

Idag blev det en mysmorgon med ett barn i taget. Eric var upp först och tog sig frukost packade väskan och gick iväg till bussen som värsta spelmannen med trumpeten på ryggen. Han är verkligen stolt över sitt instrument och vi får se om det blir samma instrument nästa år eller om han ska prova något nytt då. Sen blev tekannan klar och det var dags för min första kopp innan jag väckte Moa. Det blev ett parti Busungar som hon vann, det är långt mellan gångerna man spelar barnspel eftersom dom spelar själva numera. Men jag tror att hon fuskade för hon hade så många fler äpplen än mig och det kan ju inte stämma. ;)



Min vackra tekopp som vi köpte på vår motorcykelsemester i Norge. <3

Tror att jag tar en tur till biblioteket för att hitta några bra ljudböcker att lyssna på. Börjar tröttna på att inte ha något att lyssna på när man springer runt på alla tre våningar och plockar. Det går så mycket lättare att få saker gjort om man kan lyssna samtidigt. Får sätta mig ner och fundera över vilka böcker jag vill komma över och sen kanske man ska vänta på Eric men jag vill hinna med något så det kanske är lika bra att åka direkt.


Långledig i fyra hela dagar.

Nu trodde jag att kassan var klar och allt skulle stämma när man börjar. I en veckas tid har jag pratat med supporten varje dag men nu tror jag att det ska gå bra. Eftersom jag är ledig kan jag ju inte göra så mycket iaf, hahaha. Innan jag åkte från jobbet ringde dom från Dahlbergs och bjöd in oss på mässa så den 5/10 drar jag till Mora på middag. Det är första mässan vi åker på med jobbet så det ska bli så roligt att träffa dom man pratar med flera gånger i veckan så man vet vem det är i telefonen.

Musse har kommit på besök så nu är det full rulle med att hålla koll på allt han inte ska ha. Vi gick över till grannen och plockade lite äpplen men nu far han runt i källaren medans barnen tittar på teve och jag bloggar och ska hänga tvätt.



Imorgon blir det nog storstädning medans Eric är på skolan sen får vi se vad vi ska hitta på. Kanske blir det en tur till Malung för att lämna stolen som Saga ska låna. Kanske någon i Malung skulle vilja ha lite besök och bjuda på en kopp te  kanske. Ja det får bli morgondagens glada överraskning. Nu blir det lite bus med barnen och sen halv åtta hos mig.


Gött med lite träning.

Nu var det ett tag sen jag var på gymmet för det har varit lite snuvigt och lite allmänt orkeslöst men nu får det vara nog med detta slöande. Det var skönt att röra lite på sig och nu blir det att sätta sig i tevesoffan och titta på halv åtta hos mig och välkommen åter.



Uppvärmning på löpbandet =) fotograf är Fia

Imorgon är det öppning på jobbet och sen är jag ledig i fyra dagar, det ska bli så skönt. Inte för att man är ledig när man är ledig utan att man har fullt upp med allt som ska göras här hemma. Men det är jag som bestämmer över tiden iaf. På lördag blir det sovmorgon med melodikryss och god frukost, har jag tur kanske barnen vill göra frukosten åt mig. Man kan ju alltid hoppas här i livet. =)

Fia missade bussen...

så jag fick tala om för henne som jag gjort med Eric att det kommer en buss till om man väntar lite. Men snäll som man är tog jag på mig en Offshorejacka utanpå pyjamasen och med en tekopp i handen promenerade vi bort till busshållsplatsen igen. Detta gjorde att min lugna stund jag skulle ha här på morgonen försvann till förmån för tvätten som jag får hänga när jag kommer hem från jobbet.

Ska höra om någon är sugen på att träna i kväll för jag skulle behöva lite peppning känner jag. Har ju en tråkig tid just nu när man känner sig riktigt fet och ful så nu måste jag sätta lite fart på fläsket. Det går ju bara inte att sitta här och bara tjocka sig (min egen åsikt om mig själv och ingen annan) bäst att skärpa till sig.

Nu är det dags att fixa sig för jobbet och där hoppas jag att det blir en dag med mindre telefonering än de sista två så att det känns som om man får något gjort. Men dagen till ära får det bli lite piff så man blir på bättre humör. Dags att skrida till verket.

Ha en underbar dag allihopa.

Trött idag...

Efter att gårdagen bjöd på ett maratonpass med vår support på jobbet så började dagen lika idag. Vissa dagar hinner man ingenting enligt sig själv men andra kanske tycker att det händer saker. Jag fick fullt upp med alla telefonsamtal under dagen så när jag väl skulle sluta var jag helt tom i huvudet. Men jag hade ett uppdrag att göra innan jag fick åka hem, jag hade lovat Pelle att kolla tipset så det blev en tur till Konsum och fick med mig en hundring hem efter att jag hade förlängt det. Tur att man kan ha lite tur ibland iaf.

Det blev lite Thaisoppa när jag kom hem och sen ner till soffan och sova en stund. Vaknade och det var dags att natta barnen så dom kommer upp imorgon utan alltför stora problem. Måste komma ihåg att det är Mulle för Fia imorgon något som jag alltid har problem att komma ihåg. Men jag får ju en liten stund för mig själv imorgon innan jobbet där jag antingen ska träna lite eller också bara njuta av ensamheten. Jaja det visar sig nu är det iaf House och sen natten för mig.

Kiropraktik är en underbar behandling.

När barnen skulle bada igår kväll fick Jan också hoppa i vilket han inte tyckte var speciellt roligt. Han skrev från han kom i tills han fick komma upp igen. Jag hade tänkt ta lite mysiga bilder när dom badade men det fick jag snabbt slå ifrån mig. Det var lite trist men hoppas att det kommer fler bättre tillfällen. Några bilder blev det när vi var på besök hos Emma som vi tog med till Sälen där jag skulle få en omgång av kiropraktorn. Medans jag gick in så tog Jan och Emma en promenad, han var inget roligt sällskap eftersom han bara sov hela tiden. ;) När vi var klara så åkte vi till Fiskarheden och åt Emmas favoriträtt. 



Ett riktigt konstverk <3 gjort med kärlek.



Vill du ha lite hjälp?



Japp jag ska upp.



Åhej lite till...



Nu står jag...



Men jag har tänkt sätta mig ner...



För jag har hittat något...



Det var lådor här som jag kanske kan öppna...



Eller vänta det är ju någon här borta...



Snart framme...



Hej vilken fin kamera du har!

Jag hade en underbar dag tillsammans med den lilla guldklimpen och sen var det bara att åka på jobbet och vänta på att Anders och Malin skulle komma och hämta honom. Dom hade varit i Mora på ultraljud och jag fick se det lilla livet på kortet och det är beräknat till alla hjärtans dag vilket jag tycker är en mysig dag att längta till. Kommer bli kul att se vad det blir för någon liten krabat som tittar ut. <3

På jobbet satt jag i telefon i stort sett hela tiden och försökte få till datorn med hjälp av supporten vilket bara krånglade och slutade med att han skulle jobba inatt med att bli klar tills jag kommer imorgon bitti. Jag håller tummarna men vet inte riktigt om jag tror på att det ska vara ordnat tills jag kommer men vi får se vad som händer. 

Nu blir det att titta på biggest looser på datorn innan det är dags för sängen. 


Gräsänka ett tag då...

Ja nu var det dags för min andra hälft att åka till Östersund och när han är klar där ska han vidare till Stockholm direkt. Men livet här hemma rullar på iaf. Idag har vi varit och röstat å snart kommer det en kompis till Moa så då har hon något att göra. Senare ska vi hämta en liten gofis, min gudson Jan, han ska sova hos mig så vi kan busa lite.



Ett litet bustroll <3

Igår var det marknad och barnen hade faktiskt städat sina rum så då var det bara att åka ner med dom. Det blev ett varv och Eric köpte blyertspennor att göra läxorna med sen ville han åka karusell mot min vilja men han köpte två biljetter åkte en karusell och gav bort den andra till Moa. Han vill aldrig mer åka virvelvinden och nu var det bara Moa kvar. Hon köpte sig en pigtittare i plast som var riktigt fin till hennes prinsessrum och en Hello Kitty anteckningsbok.

När vi var klara med shopping bestämde barnen att vi skulle åka till mormor och morfar på fika. Det var en trevlig avslutning på Malungsresan och sen blev det våfflor hemma till familjen men inte till mig för det hade jag inte gjort rätt för... ;) Det var iaf vad min älskade gubbe sa och då fick jag vackert vara utan. Men det blir nog en omgång våfflor idag igen för det finns smet kvar till dom som vill.

Ha en skön söndag för det ska jag ha. =)

Räkfrossa och melodikryss.

På torsdagen var jag duktig och sorterade alla digitala bilder från datorn in på rosa disken som jag faktiskt köpte för att ha alla bilder på. Nu ligger dom i mappar för varje år vilket är lite lättare när man ska leta efter olika bilder att skriva ut. Ibland är man ju hur duktig som helst. ;) Men en annan rolig sak det hade med sig var att jag hittade filmer från Fia var liten och det är ju hur roligt som helst att titta på.



Vilken liten Sessa som har baddräkten ut å in och bak å fram, toppluva och vantar mitt i sommaren.

På fredagen blev det lite lagomt mys med älsklingen, ett skönt bad innan vi gick på räkfrossa och hade det trevligt. Hemma var barnen och skulle städa sina rum eftersom dom ville åka på marknad. Ett enkelt upplägg, städa rummet och jag kör ner er annars blir vi kvar hemma. Jag kan ju säga det att de håller fortfarande på att städas här vilket innebär att jag nog slipper åka på marknad iaf. Teven är mycket mer intressant än att bli färdig men det gör mig inget. Vi får se hur det går.

Nu är melodikrysset slut och jag ska titta om det har vaknat någon i källaren. Hoppas att det blir en bra dag idag med många trevliga skratt. =)



En härlig dag helt enkelt.

Denna dagen har varit helt okej faktiskt. Barnen åkte till skolan och jag stannade hemma och satte in alla papper i en pärm. Detta har jag tänkt göra hur länge som helst men det har inte blivit av och efter att det blev för stora högar blev det helt enkelt för jobbigt. Men nu är det klart och bara att börja på en ny pärm igen men denna gång minst en gång i veckan så det inte blir någon hög att skjuta på.

Innan barnen kom hem igen hade jag fått in en lammstek i ugnen och tagit en snabbdusch. När jag står i skyltfönstret och tittar ut så kommer det en liten söt tjej som helt plötsligt börjar dansa och sjunga att mamma är hemma och inte borta. Jag blev både glad och full i skratt för det såg så roligt ut där hon stod och dansade för att jag var hemma. Sen öppnar hon dörren och ropar "Jag är hemma" allt vad hon orkar och jag tänker direkt på Fred Flintstone som ropar "Honey I'm home". Min lilla flintatjej är ju så go. Sen var det bara att sätta sig med Eric och göra läxor, han hade alla rätt på veckans ord på första försöket och läste alla tre sidorna fast han bara behövde läsa två. Duktiga barn är dom allt bara dom vill. 

Jobbet kallade och jag blev tvungen att lämna myset och arbeta lite. Tycker att det gick riktigt bra för jag bytte med Jannice så jag slapp stänga imorgon vilket är lite enklare när barnen inte tar sig hem. Detta innebär att vi hinner städa huset och göra fint tills pappa/älsklingen kommer hem igen. Tråkigt nog ska han åka ganska direkt igen för att hjälpa till i Östersund. En annan måste ju stanna här och sköta barn och jobb. Jaja det kanske blir en tur dit nästa helg eventuellt men det visar sig hur det ser ut då. 

Nu ska jag se om det är något bra på teven ikväll eller om det blir att lägga sig tidigt och läsa lite. 

Ledig dag!!!

Det var min lediga dag som spenderades i bilen med min lilla dotter och en massa rosa blad. Vi hade det ganska trevligt och beslutade oss för att bjuda mormor och morfar på mat. Det var bara att packa ner maten och åka till Malung för att kocka lite. På vägen ner kom jag på att det var något med dagens datum, min svärmor skulle ner till Malung och hade ett ärende till min kära mor. Det blev att hämta henne när bilen var in på verkstad och sen åka till mamma på lite fika.

Hemma var det dags att ta tag i läxorna med Eric, han har en förmåga att glömma bort dom annars. Nu är det bara att nöta lite stavning så har det gått jättebra. Nu är det snart dags för föräldramöte vilket inte är min favoritsysselsättning men det är ju nödvändigt så.

Permanenten blev riktigt bra och den kändes väldigt naturlig så ingen blev speciellt förvånad över att det var lockigt. Jag har ju faktiskt äkta lockar när håret är på det humöret vilket inte händer så ofta längre så jag fick hjälpa till på traven.





Jag är nöjd!!! =) =) =)

Nu måste jag sticka. Ha det gött. =)

Äntligen ledig en dag...

efter två veckors slit och släp. Det blev lite missberäknat med jobbdagar i följd eftersom jag glömde att jag skulle jobba åt min kära mor som sagt. Imorgon är jag ledig men ska göra en sak åt en vän som behövde lite hjälp men sen ska jag ta det lite lugnt och bara åka på föräldramöte nr 1 för detta år, sen är det bara två kvar. ;) Tur att det inte är så många att pussla med just nu. Känner att det lätt skulle kunna bli lite jobbigt.

Idag fick jag håret permanentat vilket kommer bli jättebra. Jag hade ju hjälp av min duktiga frisör så det kan ju inte bli dåligt. Ska bli roligt att fixa till håret imorgon innan vi åker Fia och jag, är hon på bra humör kanske jag kan fixa hennes hår också.



Tänk vad fort tiden går. Känns nästan som igår man var med i en Italiensk tidning med sin lilla sessa.

Mora och jobb....

var vad dagen erbjöd igår. Upp tidigt för att åka till Mora på läkarbesök med Eric och innan det skulle Moa till fritids. Vi tog vägen över Venjan och hade vi inte haft så bråttom så hade det nog blivit några kanonfina bilder men tiden räcker inte alltid till när man får chansen. Det var dimma och solen bröt igenom vid trädtopparna och det var sååååå vackert. Men det kommer fler motiv att fotografera kanske på en annan plats en annan gång bara. ;) Vi hann fram iaf men synd nog hade dom glömt att vi skulle ta kortisolprov så vi visste inte att emlan skulle varit på hemma. Förhoppningsvis klarar vi oss utan att behöva åka tillbaka på ett nytt eftersom det ska tas klockan 8 för efter det ökar halten vilket gör att det blir varningsklocka. Jag håller tummarna för allt annat såg bra ut och det har kortisolet också gjort när det är taget på rätt tid. Vi svängde in på McDonalds för en frukost to go och vi hann tillbaka lagom till skollunchen så han fick äta innan det var dags för skolan igen.

Själv kunde jag åka hem en stund och se klart på en film som jag börjat på. Efter att ha halvsovit i soffan en stund var det dags för jobb igen. Jag är trött denna vecka och naturligtvis så är jag inte ledig förrän på tisdag vilket innebär att man råkat jobba i två veckor i sträck men det går bra när det är slut iaf. :P



Köpte lite blommor till köket och två av dom fina cyklamen fick följa med hem.

Snart är det dags att börja plocka in mina övervintrare som ska bo i matkällaren i vinter. Det ska bli så bra att kunna få igång kryddväxterna tidigt nästa år istället för att vänta på att det kommer så man kan köpa nya. Klart att det kan bli några nya nästa år men ju fler man kan spara ju mer pengar sparar man till roliga projekt. 

På söndag fyller Malin 30år och vi ska åka dit på lördag och äta tårta och ge henne en väldigt fin present, hoppas att hon tycker om den. 

Skördefest och jobb...

har det varit i helgen. Jag åkte ner till Millesvik på fredagen för att sälja skinngrejer med mamma som vanligt under skördefesten. Det gick ganska bra för henne men klart att det hade kunnat gå bättre förstås. Det var lite konstigt att vara borta en hel helg när Pelle var hemma med barnen och naturligtvis var det denna helg som Anna fyllde år och Eva och Danne skulle komma upp från Stockholm. Det var ju naturligtvis inga problem att dom var hemma själv det var bara jag som saknade dom allihopa.

Imorgon blir det att åka till Mora med Eric igen, turligt nog är det bara ett läkarbesök denna gång men det blir nog mycket att åka iaf. Första gången som Fia inte ska vara med för att hon har skola. Vilken stor tjej det har blivit av min lilla skrutta. Samtidigt är det lite skönt att bara åka med Eric så han får lite egen tid med mamma, ibland känner jag att han behöver mer av den varan.

Igår gjorde jag en blogg till min kära mamma och hennes företag så hon kan få ut bilder till sina kunder på ett enkelt sätt. Vill ni se fina skinnprodukter kan ni titta på http://mowaskinn.blogg.se där det finns bilder på lite av det hon har gjort. Den är fortfarande under utveckling så ha lite överseende med en liten rookie som mamma. ;)



Köpte mig nya örhängen som jag är mycket nöjd med.





Visst är dom fina. =)

Nu blir det lite tv tittande för mig själv. Tjing tjong medaljong =)

En riktig husmorsdag =)

Igår var det först jobb som vanligt och sen hem till sitt andra jobb som sträcker sig fram tills man dör. Det blev att koka äppelmos och baka äppelpaj tills mitt i natten kändes det som. Jag hade så ont i fötterna till slut att jag allvarligt funderade på att kapa av dom en stund. Men utan fötter är det jobbigt att gå i trappor så det fick vara för den här gången. Pelle skulle komma hem så det var bara att fortsätta med lite mat men vi orkade inte äta när han kom hem så då får vi ta det idag istället. Till dessert blir det naturligtvis äppelpaj och de andra (6st) åker ner i frysen till lämpligt tillfälle.

Idag ska Eric ha sin första trumpetlektion och som han har längtat. Förra året var det fiol som gällde men nu ville han ha trumpet och så länge han vill spela så ska han få göra det. Det är bra avkoppling från annat skolarbete och eftersom han tycker det är roligt att spela så ser jag bara fördelar med det. Synd att jag inte är hemma när han kommer hem men det finns telefon så jag får nog höra hur det gick skulle jag tro.

Det är skördefest på Värmlandsnäs i helgen och jag ska hjälpa mamma som vanligt. Vi ska stå inne i en lada och sälja skinnsaker för brinnande livet förhoppningsvis. Blir det fint väder kan det gå mycket bra men vid rusk vet man aldrig hur det går. Snart ska jag packa och fixa klart maten men innan det måste man ju få mysa lite till. Borde fixa lite musik till resan vilket kan bli jobbigt eftersom jag tröttnar på allt jag har i datorn. Jaja så är det när man har en cdfri spelare i bilen men radio är också trevligt.

Tråkigt är det dock att barnen och Pelle inte ska med men idag fyller ju deras storasyster 18år så dom ska på kalas och även få träffa sin större storasyster som kommer hem från Stockholm över helgen. Dom kommer att få det så roligt utan mig och dom valde själv att stanna vilket jag kan förstå.

Nu får det vara tack och hej från mig idag. =)

RSS 2.0