Några bilder till från vår gymfotosession =)



Ja vad vore livet utan humor alltså. =)



Ja ni ser vad jag har att jobba med. ;) Kul har vi iaf. :D



Grym träning =)





Om någon nu tror att detta är icke humoristiska bilder så får ni tro vad ni vill. Vi vet att det var roligt!!!



Fotokul på gymmet

Jag och Martin hade lite roligt efter träningen i fredags. Kameran fick följa med till gymmet och då kan man hitta på lite roliga bilder.



Ser ni hur mycket jag har bestämt mig för att få ordning på mitt liv. =)



Lägg märke till att det inte är några knän i golvet!!!

Nästa gång får vi ta fler bilder i början av träningen. ;) Man måste ju se det roliga i träningen ibland. =) Barnen har fått nya mössor också. Jättefina mössor sydda av Johanna http://coccinellamossan.blogspot.com och vi är jättenöjda. Själv valde jag ett pannband i ljuslila med vita hjärtan istället för en mössa till.



Mina älskade småkids som tydligen växer dom med. <3

I söndags sprang jag 8km på 1h vilket jag anser vara ett bra resultat. Vi ska ju springa Tjejmilen i september så jag måste ju träna fram tills dess. Kanske vi ska ta ett skidlopp i vinter också, jag skulle vilja ta KortVasan men vi får se. Jag tycker om träningen och det känns bättre för varje gång så nu är det bara att försöka få ihop det med jobbet under säsongen.

Idag blev Moa hemma från skolan med sin krupphosta som dyker upp med jämna mellanrum. Hoppas hon inte blir sjuk tills vi ska iväg på semester. Ska bli skönt med lite värme och sol tillsammans med familjen.

Träning på topp!

Nu har det gått riktigt bra på träningsfronten. Jag har kunnat springa flera kilometer i sträck vilket jag inte klarat förut. Styrketräningen går också framåt och man får känna sig lite starkare igen. Detta ska bli roligt att se vad som händer i september när tjejmilen går av stapeln. Kanske det blir ett skidlopp också ifall allt går som det ska. Igår gjorde vi en kyckling i ugnen som smakade fantastiskt. Denna ska jag snart göra en recension på 20st A40och lämna vidare till en av dom som inte fick. Jag har som sagt att göra framöver. :-)

RSS 2.0