Hade gärna haft en klon just nu.

Nu är iaf knäcken klar till luciafesten. Tråkigt att man inte kan vara med men så kan det vara ibland. Tur att man har en underbar familj som ställer upp så man kan ta lite ledigt. Nu blev det ju lite ändringar i schemat så ikväll får vi styra kosan mot Malung där Moa ska vara medans jag och Eric åker till Falun på ögonkontroll. Inte vad jag hade hoppats på men nu är det full rulle hela veckan som gäller.

Barnen kommer snart hem och då blir det blåbärspannkaka med hallongrädde. Har jag tur så var det vad dom ville ha till mat idag. Sen får vi plocka in kläderna i garderoben så att det blir lätt att packa det dom ska ha med sig. Sätta upp några till julstjärnor och en ljusslinga eller två kanske vi också hinner med.

Ja vi får se vad som händer senare men lite ska iaf fixas.

Tjing så länge.

Tur att han blev glad.

Igår kom Pelle hem och fick sin julklapp lite för tidigt men det gör inget. Han blev jätteglad och ikväll antar jag att det blir att fixa telefonbok och en massa annat men vad gör man inte för att han ska vara glad. Nu kan han ju ta lite fina kort också så vi får se hur det blir.

Med räkningarna betalda och en värmande tekopp så ska jag bara ta det lugnt ett litet tag för att sen ta mig en dusch och lite senare åka på jobb. Eric ville baka när han kom hem från skolan men jag sa att vi kanske kan göra det i helgen istället. Imorgon måste jag få fram adventspyntet så att det blir lite mysigt och slingan ska upp på balkongen. Moa har frågat länge om den inte ska upp igen och nu har hon ju rätt.

Ja ja ikväll kanske jag kan få in lite bilder på båda bloggarna när det finns lite mer tid.

Ha det bra tills dess. <3

Totalt ofattbart varje gång.

Jag blir så totalt blank i huvudet varje gång jag hör om en hemsk händelse och nu tycker jag att det händer saker hela tiden så man blir gråtfärdig. För en liten stund sen så hörde jag om ännu ett dödsfall på en alldeles för ung människa. Tankarna var snabbt överallt och det känns så hemskt och det går inte att förstå varför det händer. Jag kommer att känna saknad fast det inte var en som stod mig så nära men samtidigt har man ju band till alla sina bekanta. Tänder ett ljus ikväll för dig.

Igår var det Sandras födelsedag och hon fick ett mobilfodral som jag hade virkat och det passade perfekt. Hoppas att hon tycker om det så att det blev en bra present. Som vanligt glömde jag helt bort att ta kort på det så jag får göra det på jobbet en dag istället. ;) Tur att man är en klant.

Imorgon kommer kanske Emma och då hade det varit bra om nästa uppgift var klar. Hon har ju också beställt ett fodral till sin mobil. Vi får se hur det går men bra bli det på något vis.

Nu ska jag återgå till tvätten så det är rent och snyggt när vi åker nu när det bara är två veckor kvar. =)

Nu är det mindre än tre veckor kvar.

Om mindre än tre veckor så sitter vi på ett plan till Thailand och myser. Vi kanske tar oss ett dopp i havet och solar på stranden eller äter gott på en mysig restaurang i solnedgången. Jag längtar så efter värmen och solen att det ska bli kul att se allt som har förändrats sedan sist. Resväskorna står och väntar på sista touchen och passen ligger klara och pengarna vi hade kvar förra gången ligger på samma ställe. =)

Guldklimpen sov över här och vi myste lite och lekte. Han stannade bara en natt så vi hann med en myskväll Pelle och jag. Pelle och Jan kommer inte så bra överrens eftersom Jan är rädd för Pelle. Han skrek så fort han visade sig vilket blev lite svårt när man vill mysa i tevesoffan vilket inte klimpen tycker att vi ska. Ja ja det går över det också och så länge får han ta det lite lugnt.

Jag har bakat Ekebyplättar efter mormors recept och jag lyckades helt perfekt. Nästa gång ska jag ha ugnen lite varmare och använda mig av rundstaven istället för allt annat som var för stort. Utan böj är det ju inte samma sorts kakor, eller hur. Idag bytte kakorna ägare för vi gick över till grannen på te och bjöd på kakorna. Dom som var kvar fick stanna vilket jag tycker är ett bra betyg. Det blir att baka nya och lägga i frysen till jul.

Nu ska jag nog fundera på om det blir att göra om Sandras present eller om jag ska hitta på någon annan snabb räddning.

Nu har älsklingen kommit hem igen.

Nu sitter vi här i tevesoffan och ser på en film, Pelle har precis kommit hem från Stockholm och ska få massage innan vi ska sova. Ibland måste man få skämma bort sin älskling lite. Nu är det mindre än fyra veckor tills vi åker och resväskan kom i förrgår så nu blir det att packa så allt blir klart och man bara behöver ta väskan och åka.

Imorgon kommer lilla guldklimpen hit och sover över. Ska bli kul att se alla framsteg han har gjort den sista tiden. Har jag tur så kanske jag hinner prova baka Ekebyplättar som mormor alltid gjorde. Något måste man ju klara av här i världen.

Det har blivit en skål virkad och en tårtbit och bilder på detta kommer när jag har kameran framme. Har tittat runt på så mycket fina bloggar att man önskar man kunde göra mer fina saker som alla andra men jag provar och sen får vi se hur det blir.

Nu närmar sig sängen med stormsteg så ha en bra kväll alla där ute. =)

Jobbat helg igen då...

Denna helg var det lite tungt att jobba. Har man lite ont överallt så blir det lätt så men det är över nu och imorgon är jag ledig och kan göra vad jag vill. Jag han med att göra ölkorv med min älskade mamma och vi hade det väldigt trevligt så igår morse satt vi och packade korv för frysen medans barnen vägde och skrev. Det är teamwork det.

Jag känner mig lite snuvig men hoppas att det ska gå över snart men det blir väl att jag ligger däckad under lediga dagen som vanligt. Ja det kostar ju inget att vara sjuk på ledig dagar men tråkigt är det förstås. Tänkte jag skulle hinna pyssla lite men ska inte sätta upp några mål eftersom det då brukar vara dömt att misslyckas. Det blir det det blir och  så är det med det.

Nu är det mindre än en månad kvar tills det är dags att åka och det ska bli så skönt att få lite värme och sol så man klarar denna mörka tid. Sen när vi kommer hem är det mysdagar innan jobbet drar igång igen. Har hittat nya virkbeskrivningar och det blir nog att ta med en hel del garn att pyssla med på flyget och stranden. Skönt att ha något att göra när man ändå måste sitta still.

Nej nu är det dags för jobbet så nu får det räcka.

Ha en underbar dag för det ska jag ha.

Väntan är inte det roligaste i världen.

Sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem men det blir nog lite senare ändå. Jag tänkte nästan att det kanske blev tidigt ikväll men det var väl bara önsketänkande. Nu ska jag iaf ta och krypa till kojs eftersom jag är trött som en gnu igen. Inatt sov jag 12h i sträck vilket inte händer ofta och ändå var jag inte utvilad. Ögonen känns grusiga och känns svullna fast dom inte är det. Min älskade mor tycker att jag ska gå till doktorn men det har jag inte tid med för jag jobbar. Jag får göra det sen när jag inte har helgen framför mig med fullt av jobb.

Jag har nu gjort en strut till men än har jag inte kommit på hur jag ska få till mönstret så det blir bra. Jag gillar inte när det inte blir som det ser ut på bilden men nu har jag lite koll på hur jag ska göra. Vi får se imorgon om jag kan få ordning på det. Ikväll har jag gjort ett armband och det blev kanon så några fler sådanna ska det bli när tid och lust finns.

Nu tror jag att det kom en bil så nu blir det äntligen godnatt.

Virkdag...

Idag har jag varit ledig och inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt. Först skickade jag barnen med bussen till skolan och sen satte jag mig att vänta på reparatören till tvättmaskinen. Jag blev jätteglad när den var klar och började tvätta direkt. Nu ska det bara torka också så man får tvätta lite till. ;)

Jag har virkat en strut och ett fodral till pass eller liknande idag. Inte så väldigt nöjd med struten men jag får prova några till innan jag ger mig. Har ju hunnit med några olika saker att virka så snart ska det väl gå med vad som helst. :P Vi får se hur det går med alla olika projekt men en bra bit på vägen har jag kommit.

Någon som är intresserad så finns lite bilder på http://pysselslottet.blogg.se men nu blir det sängen för mig. 

RSS 2.0