Älska livet!?

Ja jag vet, tänk positivt och var glad det finns dom som har det värre. Ibland så tror jag inte att det går. På en månad så ska vi till sjukhus minst 10ggr. Alla olika besvär ska tas omhand, möjligen inget av mina men det spelar ingen roll eftersom man måste vara med ändå. Det bästa är ju att varje gång så ska man åka minst 10 mil enkel väg. Ibland blir det till och med 20 mil enkel väg. En hel dag är förstörd och man måste äta och det går pengar i massor. Inte lätt när man ska vara flera på en lön som inte är så stor. Tur är att vi har varandra mitt i allt kaos. Jag tror inte att det finns någon som vill ha mitt liv men jag vill ha det jag! Utan det har jag ju inte min familj. 

Allt verkar vara omlindat i kaos!

Som om inte livet var nog komplicerat som det var så har jag nu en skadad älskling att ta hand om. Ambulans och sjukhus är ju vardagsmat i våra liv men nu får det ta mig fan vara nog. Jag känner ju snart inte panik eller oro över något. Det händer ju något hela tiden så det blir ju ren rutin. Oj min sambo har kanske skadat ryggen, jag kommer ta det lugnt så är jag snart där. Oj här är det någon som har antastat min dotter, lugn jag gör en polisanmälan. Oj min andra dotter har ramlat från tredje våningen och hennes pappa har kört av vägen, jaja jag kommer och hämtar er och lugnar alla andra. Oj min son har en förändring i hjärnan, okej vi kollar vad det är och tar problemen om dom kommer. Oj är det här mitt liv?

Jag skulle vilja ta semester men tror att allt skulle hända om jag var ledig. Så brukar det bli, jag ska inte ta det lugnt. Bara låta allt hända och ta reda på det.

Men jag har en underbar familj och min underbara sambo så jag är nöjd med livet ändå!

Tänk vilket liv man lever.

Vilket liv det går att få. Händer det grejer hela tiden. Ena stunden så är man ensam och mår dåligt hela tiden. Nästa stund lever man livet med mannen i sitt liv. Det är helt sjukt men alldeles underbart. Rättegång och läkarbesök verkar blir mer och mer vardag. Tur att vädret blir bättre så man får lite positivt tänkande i sinnet.

Ikväll ska vi mysa lite framför teven och njuta av den sista ensamma kvällen tillsammans på ett tag.

Mmmm vilken kväll vi ska ha.

Jag kan inte tvivla en sekund!

Man vet när något är så rätt att inget annat spelar någon roll. Jag är så säker på min sak att allt bara känns underbart.

Nu har vi haft en trevlig helg igen. Skruvat bil och fixat med allt som behövdes. Sen tog vi en liten roadtrip och hälsade på barn och kompisar. IKEA fick också besök av oss, en ny kökslampa sitter nu och tronar över köksbordet. Nu myser jag och barnen medans han har åkt iväg på tur igen. Någon mat ska vi fixa med tills han kommer hem. Allt utom potatis går bra idag. Barnen är inte så förtjusta i det och dom fick det i 4 dagar i sträck så nu blir det annat.

Tiden får gärna gå lite snabbt nu så jag får kramas igen.

Underbar dag!!!

Vilken dag det har varit. Jag har inte haft det så bra på jättelänge. Vi åkte till ett äventyrsbad och badade med barnen som tyckte det var hur bra som helst. Ny matta blev det också, en rosa. Nu ligger vi i sängen och myser vilket känns alldeles underbart.

Nu vet vi bättre.

Usch vilket liv

Varför snurrar huvudet fast man inte vill? Jag blir tokig på alla olika tankar som dyker upp hela tiden. Saker som har sagts och gjorts. Det ska vridas och vändas på tills allt faller isär känns det som. Jag blir tokig av det.

Jag vet vad jag vill men det är mycket att göra innan vi är där. Mycket har hänt och det är både bra och dåligt måste jag säga. Jag blir osäker och svartsjuk på ingenting. Jag vet inget av vad som har hänt egentligen medans alla tydligen vet allt om vad som hänt här. Det är ju snart så jag inte vågar röra mig utanför mitt hus.

Jag vill inte att det ska vara så här. Jag vill att allt ska bli bra igen!


Nu känns det bra igen!

Nu har det varit bra här sen du kom hem. Jag har saknat dig och jag vet att vi fixar det här. Hoppas att du också tycker att det är så. Nu ska jag jobba imorgon igen men det är bara morgonen så det går fort. Kul ska vi ha det i helgen också. Barnen vill åka och bada och jag är lite sugen själv också.

Jag älskar dig så mycket å hoppas och tror på oss!

RSS 2.0