Öppet spår, feber och huvudvärk.

Veckan som gått har varit lite hektisk ibland. Full rulle på jobbet och dåligt med egentid till mig. Huvudvärken har smugit sig på med jämna mellanrum och järnbrist på det. Ja ja det går väl över snart. Vi har haft en familj som skulle åka öppet spår över natten, barnen hittade varandra direkt så de hade tittat på film och lekt hela kvällen. Tråkigt nog så vaknade Moa med feber och en väldig huvudvärk så nu har jag hämtat Alvedon så hon ska kunna sova lite till. Själv är jag faktiskt ledig idag, vilket säkert kan ändra sig, men jag hoppas kunna återkomma med ett pyssligt inlägg senare.

Ännu mer pyssel.

Dagens pyssel bestod av strykning av lite nytvättade tyger samt att sy klart presenten till Milla. Det är så lätt att göra saker när man har utrymme och redskap till det. Jag blir bara mer och mer nöjd med mitt sy och pysselrum.



Nu syns det väldigt dåligt men det står Camilla på filten och kudden hör ju naturligtvis till.




Hälsade på lilla Novalie som fick ett par byxor. Hoppas de kommer till användning en stund iaf. =)

Idag blev det canneloni med köttfärs som grannarna hade lagat och imorgon är det min tur att fixa lövbiff till hela gänget. Undrar vad vi ska ha för något till? Någon som har något förslag?

Kom just på att jag glömt bort att tvätta jobbtröjan vilket blir lite jobbigt imorgon men jag får lösa det med en annan tröja i rätt färg iaf. Nu ska jag se klart på Wallander och sen somna gott för att ta mig upp imorgon.


Nytt pyssel =)

Jag skulle dagen till ära gå över till granngården och tapetsera men eftersom det var fuskarbete gjort innan så slutade det med spackling och slipning istället. ;) Nu hoppas vi att det ska gå bättre imorgon så Crille ska få sitt rum klart någon gång.

Sen har jag sytt lite idag i mitt fina syrum som jag ställt iordning. Det kommer att bli kanon och jag är mycket nöjd med mitt tilltag att rensa ut här hemma. Bild får ni när jag varit iväg med skrotet. ;) Resultatet av dagen blev lite byxor som jag faktiskt måste säga att för att vara första gången blev riktigt bra.



Nu var det ju lite dåligt ljus så bilden blev inte den bästa men ska se om jag kan hitta en provdocka att ta kort på.

Igår var det en tur till Mora som stod på schemat efter jobbet. Det blev lite shopping alldeles ensam i lugnt och stilla tempo. Inga barn eller stressad älskling som inte kan ta det lugnt. :P Barnen fick nya strumpor och jag fick, hör och häpna, en skjorta som går igen över bysten utan problem. Ni kan säkert förstå att jag blev glad, det händer ju typ aldrig. Sen åkte jag och hämtade upp Martin och vidare till Maxi där jag blev lovad att få åka kundvagn.



Löften är till för att hållas. =)

Vi träffade Jan, Denniz, Anders och Malin och barnen blev helt paffa när jag satt i vagnen. ;) Jag tyckte det var riktigt bekvämt och var ju trött också så det var perfekt.

I tisdags var det alla hjärtans dag och min älskade man hade fixat blomsterbud i form av en vän och det gjorde mig alldeles varm i kroppen. Här sitter man och saknar honom och tänker vad trevligt om han hade varit hemma och då knackar det på dörren. <3 Tänk att man kan älska någon så mycket. <3 Jaja vi ses väl nästa månad iaf.



Underbara blommor från en underbar man. <3 Jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3

Nu ska vi snart gå över till grannen för vi är bjudna på mat. Mumsigt värre blir det med oxfilé och hasselbackspotatis.


Kyligt värre men mysigt ibland.

De nya sängarna var en stor succe och man kan faktiskt sova mycket bättre än man har gjort innan. Bara en kudde och ändå bekvämt vad du nu ska göra. =) Innan har jag kunnat haft tre kuddar och aldrig fått det riktigt bekvämt ändå.

På jobbet igår så skulle jag dra en pall vilket resulterade i en bruten nagel som gjorde fruktansvärt ont. I vanliga fall så brukar det bara vara en nagel mindre men denna gång gick den av lite för långt ner vilket innebar att den satt fast i fingret. Med ett plåster gick det att uthärda så länge man inte tryckte på det.

Efter att pelletsen fyllts på så tog vi lunch på Bondas, Schnitzel med kantarellsås. Eftersom vi hade varit riktigt duktiga så blev det en biokväll för oss, En gång i Phuket, detta händer inte ofta men trevligt är det. Filmen rekommenderas verkligen om man vill ha sig ett par glada skratt.

Väl hemma hade Moa städat sitt rum och jag tog mig i kragen och sydde gardiner till henne. Att jag sen blev rasande då jag upptäckte att hon klippt av en stor bit tyg av det jag hade tänkt sy byxor till mig av det hör inte dit. Att hon dessutom bara skulle ha det till filt gör mig galen, filtar har hon ju redan stulit hur många som helst. =(



När det är så här kallt så längtar man till sommaren igen. Drömmer mig tillbaka med en bild på den underbara spikklubban jag köpte i somras.

Nu blir det sängen så får vi se hur det blir med bilder imorgon ifall jag inte är lika arg längre.

Nya Raggisar

Svärmor har stickat fina raggisar till mig, det är sånt som gör mig glad.



Visst är de fina =)

Min lediga dag spenderades i spenderar anda. Vi skulle fixa tändningslås till fyrhjulingen och jag ville bara titta in på jysk om de hade roliga tyger eller annat skoj. Vi kom därifrån med nya sängar och lite tyg och annat smått och gott förstås. Imorgon kanske det kan bli en bild på det men nu är jag så trött att jag inte orkar.

Har lite dåligt med tid kan jag tycka ibland men det gör inget sen har man så mycket tid som helst.

RSS 2.0