Äntligen semester!!!

Efter en lång vinter och vår är det äntligen dags för den efterlängtade semestern. Vad som ska hittas på blir en överaskning som vanligt, allt beror på ekonomi och väder. Men stugan får påhälsning så att något här i livet går framåt iaf;). Barnen älskar att vara där och så gör ju också vi så det är ju mer ett krav än ett val kan man säga.

Väntar och väntar på att det ska komma ett brev från vägverket men det ser ut att dröja ett bra tag än. Men sen när det kommer så blir det åka av vill jag lova. Jag har läst böckerna och tagit testen på datorn så jag väntar på att få boka tid till det också, ska bli skönt att få det gjort så har man en sporre att göra resten klart. Tråkigt med statliga myndigheter som tar all tid dom vill men bråkar på en annan om man missar med fem minuter.

Jag vill ha en lugn och skön semester med mycket sol vilket redan har gått i moln. Men efter regn kommer det solsken har jag hört. Har man suttit instängd på jobbet i flera månader längtar man ut i solen så man får lite färg. Men vi får se vad naturen har att ge oss. Nu blir det frukost för en lat semestrare.

RSS 2.0