Äntligen!!!

Innan semestern så kände jag mig inte riktigt frisk vilket resulterade i vila från träningen. Under semestern så blev det bara en springrunda och tre träningspass på balkongen medans barnen gjorde sig klara för middag. Det är ju inte lätt att hitta tiden när barnen ska bada i poolen och sen ska en på en aktivitet och det är svårt att klona sig. Men jag fixade ju lite extra motion genom att skippa hissen och använda trappen varje gång. 78st trappsteg var det från poolområdet till vår lägenhet plus en bra bit där man kunde spurta. Barnen och jag tävlade antingen mot varandra eller mot pappa som tog hissen. Det fanns alltså två olika trappor man kunde ta vilket innebar att vi kunde tävla i tre lag om vi ville. Det blev ju ett visst antal upp och ner för trapporna. Jag spelade tennis med Eric en dag också. Men under hela tiden så längtade man till gymmet för en ordentlig omgång.

På planet hem så landade en förkylning på mig och jag fick avstå från träningen en vecka till. Detta har nu gått över och idag så var det dags för ett gympass äntligen. Jag tog i ordentligt och känner en härlig liten träningsvärk komma smygande. Det är så det ska vara när man pausat en stund. Jag måste ju tala om att jag fått flera kommentarer angående armarna. Tydligen så tycker folk att jag har vältränade armar jag tycker att jag har armar. Jaja ni får väl avgöra själva hur ni tycker men alltid roligt med positiv feedback- =)



Moa har ju också pysslat lite på skolan så efter dagens träning så tog jag barnen och den fina lyktan hon gjort med mig hem. Den är ju så enkel men väldigt stämningsfull, eller vad tycker ni?



Ja visst är dom duktiga på att göra fina saker till sin mamma.

Nu ska vi fixa lite kvällsmat så barnen kommer i säng i lagom tid. Dom har ju sin sista dag i skolan imorgon och sen ska dom få åka till mormor och morfar eftersom jag jobbar ända fram till jul. Men Pelle lyckades också få ledigt på julafton så vi åker ner och hämtar de större barnen och hälsar på farmor och farfar innan det blir Kalle på västra sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0